Sidan innehåller annonslänkar

Aarke - Aarke Kettle Vattenkokare 1,2 L Stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aarke Kettle Vattenkokare är stilren, rostfri och tyst.Aarke har konstruerat en snygg vattenkokare som på ett enkelt och hållbart sätt värma vatten – varje gång, varje dag. Resultatet är en elegant design utan sömmar och fogar, med en perfekt rundad bas.Aarke Kettle har en ställbar temperaturkontroll och erbjuder flera temperaturinställningar 40°, 75°, 85°, 95° och 100°C.

Vattenkokaren har även en adderad minnesfunktion som gör att Aarke Kettle kommer ihåg vilken temperatur du valde sist – allt för ökad bekvämlighet. En LED-indikator gör temperaturinställnigen enkel och intuitiv, till och med medan vattnet svalnar.Aarkes genomtänkta design med dubbla väggar har flera fördelar.

Den både sänker ljudvolymen som gör vattenkokaren tystare när vattnet kokar upp men den är även energieffektiv eftersom vattnet håller värmen längre. Aarke Kettle är lätt att rengöra eftersom Aarke designat vattenkokaren i rostfritt stål, med en vid öppning och ytor utan skarvar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024